Wszystko o drifcie...Pomorski drift loguj sie zobacz wiecej!!!
Strony: 1
Administrator
Gdzie można sobie bezpiecznie polatać bokami... parkingi, lotniska, tory, nie użytkowane drogi... wszystkie spokojne miejscówki... ; )
Administrator
Czy wie ktoś może jak wygląda sytuacja na lotnisku w borsku albo w konarzynach wiem tylko tyle ze oba lotniska maja prywatnych właścicieli w borsku urzędują paralotniarze a konazyn nie wiem... wie ktoś czy jest możliwość wjechania tam... ewentualnie numery właścicieli żeby można było się dogadać
W borsku masz całkowity zakaz wstępu bez możliwosc wynajęcia do jakichkolwiek działań . W konarzynach podobno ktos cos kręcił w bmw i jakies zawody byly tylko tyle wiem .
Administrator
Ja słyszałem ze tam i tam ludzie wjeżdżają bez żadnego gadania, pytania i dzwonienie i nie mieli żadnych nie przyjemności... słyszałem tez ze można się umówić z właścicielami na wynajem po uprzednim telefonie i ugadaniu ceny... ale ile prawdy w tych historiach... ; ) myślę ze w święta po prostu zrobię sobie wycieczkę do borska i zobaczę jak to wygląda możne jedziemy razem...? ; ) Szkoda ze telefonów nie ma nigdzie do właścicieli...
Administrator
Słyszałem tez ze można w babim dole polatać wie ktoś coś na ten temat
Administrator
Gadałem z Irkiem i mówi ze pierdole głupoty ze mozna tam spokojnie wjechać nie wiem... ale juz mie wkurwiają biedronki lidle auhany i ronda ;]
Administrator
Najwyżej będzie to tylko wycieczka z mandatem ;]
Administrator
Ciekawe jeszcze jak wygląda sytuacja z wjazdem na tor kartingowy w koszalinie jutro trochę poszperam na ten temat... Wiem ze Irek będzie coś wiedział... ;]
Administrator
Myślę ze we wtorek pojadę do borska obwąchać sytuacje może będzie warto ktoś jest chętny jechać jeszcze... ;] po za tobą paweł o tobie wiem...wojtek tez mnie dzisiaj o to męczył... ; )
Administrator
Z tego co się dowiedziałem to na borsk można wjechać bez gadania tylko nie od strony ulicy jest inny wjazd...
Strony: 1